IMG_1588

Pizzarette XL - Voor grote pizza’s en heerlijk barbecuen.

Leverbaar vanaf het voorjaar van 2024. Met dit model, dat op gas werkt, kun dus overal grote pizza’s bakken. Na het verwijderen van de koepel en de 2 pizza stenen, kun je er met de cast aluminium grill plaat een ware BBQ van maken.  Omdat het vet wegloopt in een opvangbakje heb je dus geen last van verbrand vet, vuur of rook op je eten.   

Vind je het leuk om grote pizza’s te maken met je vrienden, dan is dit een prachtig product en geschikt voor de ervaren, maar ook voor de hobby kok. Door de dome te draaien sluit je deze.  

De ene week pizza en de andere week lekker grillen op deze bbq. Deze dubbelzijdige grillplaat voor grillen of aan de andere zijde bakken heeft een anti-aanbak laag en is daardoor makkelijk schoon te maken.  

Eigenlijk zijn dit dus 2 producten in 1 doos.

Schroef de pootjes op de base en plaats de pizza steen en dome. Daarna de gasslang aansluiten d.m.v. de wartel of rechtstreeks op de 1/4” linkse schroefdraad en met de automatische ontsteking start je de pizzaoven.

Vervang de pizza stenen door de grill plaat en de pizza oven is een BBQ geworden. Het vet loopt via het midden naar een opvangbakje dat eronder hangt. De grillplaat heeft een gril- en een bak-zijde. 

Of je nu als ervaren pizzabakker op 400 graden een pizza in 1,5 minuut bakt of als hobby kok op 250 graden in 5 minuten, dat kan met dit model allemaal. In de praktijk heb je alleen al 5 minuten nodig op de volgende pizza te bereiden dus wij zijn een voorstander van relaxed pizza’s bakken. 

In slechts 2 minuten is deze grillplaat al 220  graden en klaar voor gebruik. Dat komt doordat deze van spuitgiet aluminium is gemaakt en dus ook niet roest en makkelijk schoon te maken is. 

The 1st model arrived from the tooling in the factory. Exiting !!!!